Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmoittaudu Vanuviikonloppuun! | 28.2. – 1.3.2020, pääkaupunkiseutu

 

Jaosto- ja työryhmätoiminnasta kiinnostunut jäsen, tervetuloa Vanuviikonloppuun!

Vanuviikonloppu järjestetään 28.2. – 1.3.2020 pääkaupunkiseudulla.

Tapahtuma on suunnattu Vasemmistonuorten jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet jaostoissa ja työryhmissä toimimisesta. Viikonlopun tavoitteena on, että Vasemmistonuorten valtakunnallisten jaostojen ja työryhmien jäsenet tapaavat toisensa ja pääsevät tekemään toimintasuunnitelmia, jakamaan vastuuta ja pitämään hauskaa yhdessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Vasemmistonuorten jaostoihin ja työryhmiin, sekä starttaamaan työskentely kunnolla Vanuviikonlopussa! Ilmoittaudu Vanuviikonloppuun tällä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 23.2.2020!

Yhteiskyydit ja matkakorvaukset

Yhteiskyyti leiripaikalle lähtee Helsingistä perjantaina 28.2. klo 17:30. Yhteiskuljetus palaa samaan paikkaan sunnuntaina 1.3.2020 klo 15.

Kaikki matkakulut korvataan Vasemmistonuorten matkustusohjesäännön mukaisesti. Lisätietoja matkakorvauksista antaa pääsihteeri Henrik Jaakkola (045 644 7880, henrik[at]vasemmistonuoret.fi). 

Yhdenvertaisuus ja esteettömyys

Vasemmistonuorten tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä. Sääntöjen rikkomisesta saattaa seurata tapahtumasta poistaminen. Tapahtumassa on läsnä häirintäyhdyshenkilöitä. Tapahtuma on päihteetön. Kaikissa tapahtumissa ja matkoilla on voimassa vakuutus tapaturmien varalle.

Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

Induktiosilmukka
Yleisavustaja
Suomen- ja englanninkielen tulkki
Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä tarpeet ja muut huomiot -kentässä. Pyörätuolilla pääsee leirikeskukseen, mutta ilmoitathan tästäkin meille erikseen, niin varmistamme vielä ovien leveydet yms.

Lisätietoja

Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
Arto Leinonen
arto[at]vasemmistonuoret.fi, 0456628206
(vapaalla 17.2.2020 asti)

Arton ollessa poissa lisätietoja antaa:
Tiedottaja
Pinja Nikki
050 472 1046, pinja[at]vasemmistonuoret.fi