Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Vasemmistonuorten vaaliavustuksen haku 27.1. mennessä

 

Vasemmistonuoret ry jakaa ehdokkailleen vaalirahaa käytettäväksi kampanjatyöhön. Vaalirahaa voivat hakea kaikki Vasemmistonuorten jäsenet, jotka ovat ehdokkaana eduskuntavaaleissa 2019 minkä tahansa puolueen listalta.

Varmistathan, että hakemuksessasi on kaikki pyydetyt tiedot. Hakemuksen tulee olla toimitettuna 27.1.2019 mennessä.

 

TARKEMPAA TIETOA VAALIRAHAN HAKEMISESTA JA JAKOPERUSTEISTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ. LUETHAN OHJEET TARKASTI!

 

Mikäli hakemuksen täyttäminen VanuExtrassa ei suju, voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse täytettynä, allekirjoitettuna ja skannattuna Vasemmistonuorten vaalikoordinaattori Aino Nevalaiselle (aino@vasemmistonuoret.fi). Huolehdithan, että myös vapaamuotoinen hakemus sisältää vaaditut tiedot. Vapaamuotoisen hakemuksen deadline on sama kuin VanuExtrassakin lähetetyn eli 27.1.2019.

 

Hakemukset on lähetettävä 27.1.2019 mennessä. Työvaliokunta käsittelee hakemukset kokouksessaan 29.-30.1.2019. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakeneille 31.1.2019, ja raha maksetaan ehdokkaalle viimeistään 4.2.2019. Avustusta saanut ehdokas sitoutuu julkaisemaan koko vaalirahoituksensa ja tekemään lopputilityksen avustuksen käytöstä 30.4.2019 mennessä.

 

Päätös vaalirahan maksamisesta on ehdollinen sille, että rahan saanut todella nimetään ehdokkaaksi. Mikäli ehdokas joutuu vetäytymään ehdokkuudestaan, on raha palautettava Vasemmistonuorille kokonaisuudessaan 30.4.2019 mennessä.

 

Hakemuksen liitteenä tulee olla 1) ehdokkaan vaalityösuunnitelma, 2) sen talousarvio sekä 3) selvitys ehdokkaan kampanjan etenemisestä tähän mennessä ja 4) kuvaus ehdokkaan julkisesta näkyvyydestä. Vanuextran liite-toiminto on väliaikaisesti poissa käytöstä. Lähetä liitteet sähköpostitse osoitteeseen aino@vasemmistonuoret.fi. Pahoittelut ylimääräisestä vaivasta! Voit lähettää liitteet yhtenä tiedostona tai erillisinä tiedostoina.

 

Jos sinulla on jotakin kysyttävää vaalirahan hakemisesta tai muusta Vasemmistonuorten vaalityöhön liittyvästä, älä epäröi ottaa yhteyttä Vasemmistonuorten vaalikoordinaattori Aino Nevalaiseen (aino@vasemmistonuoret.fi, 0449808308 tai Facebookissa Aino Vasemmistonuorten Vaalikoordinaattori).