Ilmoittaudu Vasemmistonuorten työryhmiin

Lämpimästi tervetuloa Vasemmistonuorten työryhmiin!

Työryhmien työskentely starttaa Vanukeskustelu-alustalla. Vanukeskustelu on Vasemmistonuorten sisäisessä viestinnässä käytettävä ensisijainen keskustelukanava. Lisäämme työryhmiin ilmoittautuneet Vanukeskustelun työryhmäkanaville tammikuusta 2024 alkaen. Vanukeskusteluun pääsevät vain Vasemmistonuorten jäsenet.

Kirjautumis- ja käyttöohjeet Vanukeskusteluun: https://vasemmistonuoret.fi/fi/jasenyys/vanukeskustelu

Jos jatkat toimintaa työryhmässä joka oli toiminnassa 2022-2023, pyydämme sinua ilmoittautumaan kyseiseen työryhmään uudestaan tällä lomakkeella. Voit myös erota työryhmistä tätä lomaketta käyttämällä.

Ilmoittautuminen kampanjatyöryhmiin avataan myöhemmin.

 

Työryhmät on suunnattu Vasemmistonuorten jäsenille. Liittymisohjeet löydät täältä: https://vasemmistonuoret.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/
Välitettävät tiedot ovat: nimi, sähköposti, piiri. Tietoja käytetään toiminnasta tiedottamiseen.

___

Haluan liittyä seuraaviin työryhmiin

___

Kampanjatyöryhmät

Kampanjan ideana on nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun ammattikoulutuksen tila, ja kuinka siihen tulisi tehdä poliittisia parannuksia. Kampanjassa on tarkoitus tehdä poliittista vaikuttamista amiksessa, kuin valtakunnallisesti, miten työryhmä näkee sen parhaiten toteutettavaksi. Kampanjan suunnittelun on tarkoitus alkaa kesällä 2024 ja kampanja on tarkoitus toteuttaa syksyllä 2024.

___

AgitProp -työryhmän tehtäviin kuuluu järjestön sisäisen ja ulkoisen kulttuuritoiminnan, -sisällön ja -materiaalin tuottaminen, esimerkiksi vasemmistolaisen musiikin, kirjallisuuden, tapahtumien ja taiteen muodossa. Työryhmä pyrkii herättämään henkiin vasemmistolaista kulttuuritoimintaa ja levittämään poliittista sanomaa laajemmin taiteen keinoin.
Eläinpoliittinen työryhmä tukee Vasemmistonuorten eläinpoliittista työtä.
Eurooppapoliittinen työryhmä päivittää Vasemmistonuorten Eurooppapoliittisen linjapaperin sekä tuottaa muuta aiheeseen liittyvää materiaalia. Lisäksi työryhmä tukee Vasemmistonuorten eurovaalityötä esimerkiksi vaaliohjelmatyön muodossa.
International Working Group is in contact with other left-wing youth organizations in Europe and all over the world. It also follows international news and comments on international issues. / Kansainvälinen työryhmä pitää yhteyttä muihin vasemmistolaisiin nuorisojärjestöihin ja -verkostoihin ympäri Euroopan ja maailman, sekä seuraa ja ottaa kantaa kansainvälisiin tapahtumiin.
Työryhmä edistää Vasemmistonuorten tavoitetta kansalaisfoorumin perustamisesta Suomeen, levittää tietoa kansalaisfoorumista ja pyrkii herättämään aihetta koskevaa julkista keskustelua. Se tuottaa aiheeseen liittyviä kirjoituksia ja muita materiaaleja sekä järjestää tapahtumia.
Sateenkaarityöryhmä tukee Vasemmistonuorten työtä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien oikeuksien eteen.
Svenskspråkiga arbetsgrupp ordnar Vänsterungas verksamhet på svenska. Arbetsgruppen använder enbart svenska i sin verksamhet och material, men flytande språkkunskaper krävs inte för att kunna delta, endast intresse att komma med och lära sig! / Ruotsinkielinen työryhmä: Ruotsinkielinen työryhmä toteuttaa Vasemmistonuorten ruotsinkielistä toimintaa. Vaikka työryhmän toimintakieli on ruotsi, ei toimintaan osallistumiseen vaadita natiivia kielitaitoa, ainoastaan halua osallistua ja oppia!
Tapahtumatyöryhmä tukee järjestösuunnittelijaa valtakunnallisten koulutusten ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestämisessä.
Työmarkkinapoliittinen työryhmä seuraa työmarkkinapoliittista tilannetta ja ottaa kantaa ajankohtaisiin teemoihin. Työryhmän tehtävänä on myös tutustuttaa ja aktivoida nuoria ay-toimintaan, sekä rakentaa yhteystyötä ammattijärjestöjen kanssa.
Työryhmän tukee järjestön viestinnän suunnittelijan työtä tuottamalla viestinnällistä sisältöä Vasemmistonuorten viestintäkanaviin. Työryhmässä pyritään kehittämään jäsenten viestintätaitoja.

___

___

___