Hae Vasemmistonuorten tiedottajaksi

Vasemmistonuoret ry hakee tiedottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 37,25 tuntia viikossa ja työn pääasiallinen suorittamispaikka on Helsinki.

Vasemmistonuorten tiedottaja vastaa järjestön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä järjestökuvasta. Tiedottaja suunnittelee ja tuottaa viestintäpalveluja (mukaan lukien keinot, kanavat, sisällöt ja koulutus) järjestön toimijoiden ja jäsenjärjestöjen tarpeisiin. Tiedottaja vastaa myös jäsenhankinnan strategisesta koordinoinnista.

Tiedottajalta edellytämme innostusta järjestötiedotukseen, yhteiskunnallista näkemystä, tiedottamis- ja valokuvauskokemusta, hyvää suomen kielen taitoa, taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien sekä nettijulkaisemisen perusasioiden hallintaa. Lisäksi arvostamme näkemyksellistä visuaalista silmää ja kykyä luoda kampanjakohtaisia ilmeitä, soveltuvaa koulutusta, kokemusta järjestötoiminnasta ja vasemmistolaista maailmankatsomusta. Työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Tiedottajan palkka on 2 558 euroa/kk. Työsuhteeseen kuuluu lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä matkaetu.

Vasemmistonuorten työvaliokunta haastattelee osan hakijoista Helsingissä lauantaina 22.8.2020. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan yhteydessä puhelimitse iltapäivällä 19.8.2020. Haastatteluun saapuville toimitetaan ennakkotehtävä, joka tulee palauttaa haastatteluun mennessä. Haastatteluiden perusteella tehdään päätös, jonka tiimoilta ollaan yhteydessä haastateltuihin hakijoihin aamupäivällä 24.8.2020.

Vasemmistonuoret kannustaa henkilöitä monenlaisista taustoista hakemaan paikkaa. Valinta toteutetaan positiivisen erityiskohtelun periaatteita noudatten, hakijoiden ollessa pätevyydeltään tasavertaisia tai lähes yhtä päteviä.

Tiedusteluihin vastaa pääsihteeri Henrik Jaakkola, +358 45 644 7880 tai henrik@vasemmistonuoret.fi.

Hakemukset toimitetaan alla olevan sähköisen lomakkeen kautta maanantaina 17.8.2020 klo 23:59 mennessä. ​

Lisää tietoa Vasemmistonuorista: www.vasemmistonuoret.fi

Vapaavalintainen liite hakemukseen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp.
Vapaavalintainen liite hakemukseen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp.