Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Hae Vasemmistonuorten tiedottajaksi

Vasemmistonuoret ry hakee tiedottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 17.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 37,25 tuntia viikossa ja työn pääasiallinen suorittamispaikka on Helsinki.

Vasemmistonuorten tiedottaja vastaa järjestön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä järjestökuvasta. Tiedottaja suunnittelee ja tuottaa viestintäpalveluja (mukaan lukien keinot, kanavat, sisällöt ja koulutus) järjestön toimijoiden ja jäsenjärjestöjen tarpeisiin. Tiedottaja vastaa myös jäsenhankinnan strategisesta koordinoinnista.

Tiedottajalta edellytämme innostusta järjestötiedotukseen, yhteiskunnallista näkemystä, tiedottamis- ja valokuvauskokemusta, hyvää suomen kielen taitoa, taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien sekä nettijulkaisemisen perusasioiden hallintaa. Vuoden 2022 yksi painopisteistä on digitaalisen kokemuksen kehittäminen. Lisäksi arvostamme näkemyksellistä visuaalista silmää ja kykyä luoda kampanjakohtaisia ilmeitä, soveltuvaa koulutusta, kokemusta järjestötoiminnasta ja vasemmistolaista maailmankatsomusta. Työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.
Tiedottajan palkka on 2570,79 euroa/kk. Työsuhteeseen kuuluu lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä matkaetu.

Haastatteluun kutsuttaviin ollaan yhteydessä puhelimitse iltapäivällä 12.1.2022. Haastatteluun saapuville toimitetaan ennakkotehtävä, joka tulee palauttaa haastatteluun mennessä. Vasemmistonuoret kannustaa henkilöitä monenlaisista taustoista hakemaan paikkaa. Valinta toteutetaan positiivisen erityiskohtelun periaatteita noudatten, hakijoiden ollessa pätevyydeltään tasavertaisia tai lähes yhtä päteviä.

Tiedusteluihin vastaa tiedottaja Laura Tolvanen, +358 445229718.
Hakemukset toimitetaan alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 9.1.2022 klo 23:59 mennessä.

Lisää tietoa Vasemmistonuorista: www.vasemmistonuoret.fi