Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Tammitapaaminen 2023

It's back! Nimittäin Vasemmistonuoret ja vasemmistolaiset ammattiyhdistysnuoret järjestävät perinteisen Tammitapaamisen 21.-22.1.2023 Espoon Hotelli Korpilammella. Tammitapaamisen teemana on Muuttuva työ, muuttuva ay-liike. Aihetta käsitellään monipuolisesti asiantuntija-alustusten, ryhmätöiden ja keskustelujen keinoin.

Tule mukaan, olit sitten ammattiyhdistystoiminnan konkari tai vasta tutustumassa siihen! Tammitapaaminen on mainio paikka tutustua Vasemmistonuoriin ja ammattiyhdistystoimintaan sekä tavata eri puolilta Suomea tulevia samoista asioista kiinnostuneita nuoria.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 8.1.2023 täyttämällä ilmoittautumislomake. Tapahtumaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Osallistujat saavat tarkemman ohjelman ja lisätietoa sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tapahtumaan lähtee Helsingistä yhteiskuljetus lauantaina n. klo 9.00 ja saavumme takaisin sunnuntaina n. 16.40. Tarkemmat ohjeet ja aikataulu osallistumiskirjeen yhteydessä tammikuun alussa.

Osallistumismaksu on 50€. Hinta sisältää ohjelman, majoituksen hotellissa, kylpylän käytön, ruokailut, yhteiskuljetuksen sekä matkat yhteiskuljetuksen lähtöpaikalle Helsinkiin halvimmalla julkisella vaihtoehdolla.

Jotkin ammattiliitot, ammattiliittojen vasemmistoryhmät tai Vasemmistonuorten piirijärjestöt maksavat jäsentensä osallistumismaksun. Näitä ovat (listaa täydennetään sitä mukaan, kun saamme liitoilta vastauksia):

Teollisuuden Vaikuttajanuoret, SAK, JHL, AKT, PAM, SEL

Voit myös kysyä omalta piiriltäsi tukea osallistumismaksuun, jos et ole ylläolevien liittojen jäsen. 

Tammitapaamisen järjestämistä tukee Kansan sivistystyön liitto KSL. Tapahtuma on esteetön ja kunnioittaa Vasemmistonuorten turvallisemman tilan periaatteita.

Esteettömyys:

Tapahtumaan voivat osallistua pyörätuolia käyttävät henkilöt (tarvittaessa avustajan kanssa), sillä sisäänkäynnin yhteydessä on ramppi, mutta talossa on matalia kynnyksiä. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englannin kielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsin kielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä lomakkeessa!

Turvallisempi tila:

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä. Tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat sekä kunnioittamaan kaikkien paikalle saapuvien itsemääräämisoikeutta ja identiteettiä että korjaamaan käytöstään, mikäli osallistujat kokevat sen ongelmalliseksi. Tarkoituksena on, että kaikilla on tapahtumassa turvallista. Turvallisemman tilan säännöt löytyvät Vasemmistonuorten nettisivuilta. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan turvallisemman tilan sääntöjä. Jos sinulla on toiveita tai kysymyksiä tapahtumaan tai sääntöihin liittyen, voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin ja häirintäyhdyshenkilöihin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä:
Järjestösuunnittelija Konsta Hyötylä, konsta.hyotyla@vasemmistonuoret.fi, 0456628206.

Nähdään Tammitapaamisessa!