Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Tammitapaaminen 2024

Ilmoittautuminen on suljettu 12.1. Tämän päivämäärän jälkeen voit ilmoittautua varapaikoille, ja olemme sinuun yhteydessä heti jos vapaa paikka avautuu.

--------------------------------------------------------------------------------------

Vasemmistonuoret järjestävät perinteisen Tammitapaamisen 27.-28.1.2024 Uudellamaalla. Teemana on ay-liike oikeistohallituksen aikaan. Tule mukaan kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan siitä, mitä nyt kun oikeistohallitus tekee parhaansa, jotta ay-liike saataisiin murskattua? Mitä liitot ajattelevat tilanteesta, ja miten oikeistohallituksen kaavailevat toimenpiteet tulevat vaikuttamaan eri aloihin? 

Tammitapaamisessa teemaa käsitellään monipuolisesti asiantuntija-alustusten, ryhmätöiden ja keskustelujen keinoin. Tule mukaan, olit sitten ammattiyhdistystoiminnan konkari tai vasta tutustumassa siihen! Tammitapaaminen on myös mainio paikka tutustua Vasemmistonuoriin ja ammattiyhdistystoimintaan sekä tavata eri puolilta Suomea tulevia ja samoista asioista kiinnostuneita nuoria.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 12.1.2024 klo 12. Tapahtumaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tapahtumaan on yhteislähtö Helsingin keskustasta lauantaina 27.1. klo 9:00 ja paluu Helsingin keskustaan on 28.1. n. klo 15:30. Osallistujat saavat tarkemman ohjelman ja lisätietoa sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Osallistumismaksu Tammitapahtumaan on:

  1. 0 € jos olet jonkin seuraavan liiton jäsen: AKT, JHL, PAM, SEL, Teollisuusliitto
  2. 30 € jos olet Vasemmistonuorten jäsen mutta et minkään yllä listatun liiton jäsen (piirisi laskuttaa sinulta osallistumismaksun).
  3. 50€ jos et ole Vasemmistonuorten jäsen etkä minkään yllä listatun liiton jäsen (keskustoimisto laskuttaa sinulta osallistumismaksun)

Mikäli et pääsekään paikalle, ilmoita peruutuksesta mahdollisimman pian Vasemmistonuorten järjestösuunnittelijalle (yhteystiedot alla). Mikäli et ilmoita peruuntumisesta, joudumme perimään sinulta tapahtuman osallistumismaksun. Korvaamme Vasemmistonuorten jäsenille matkakulut täysimääräisesti halvinta liikennevälinettä käyttäen, varaathan matkasi hyvissä ajoin matkakuluissa säästämiseksi. Emme lähtökohtaisesti järjestä majoitusta perjantain ja lauantain väliselle yölle kauempaa matkustaville, mutta mikäli tämä vaikuttaisi osallistumismahdollisuuksiisi, ole yhteydessä järjestösuunnittelijaan.

Tapahtuman yhteistyötahot:

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
KSL Opintokeskus
Palvelualojen ammattiliitto PAM
Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK
Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL
Teollisuusliitto

Päivitämme tapahtuman esteettömyystiedot lähiaikoina.

 

Herääkö sinulle tapahtumaan liittyen kysyttävää? Voit olla yhteydessä Vasemmistonuorten järjestösuunnittelijaan:

Arla Kaukua, 045 662 8206, arla.kaukua@vasemmistonuoret.fi