Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Tammitapaaminen 2019

## TAPAHTUMA TÄYNNÄ - Peruutuspaikkoja voi kysellä arto@vasemmistonuoret.fi ##

Vasemmistonuoret ja vasemmistolaiset ammattiyhdistysnuoret järjestävät perinteisen Tammitapaamisen 26.-27.1.2019 Espoon Hotelli Korpilammella. Tammitapaamisen teemana on Nuoret työelämän vaikuttajina. Aihetta käsitellään monipuolisesti asiantuntija-alustusten, ryhmätöiden ja keskustelujen keinoin.

Tule mukaan, olit sitten ammattiyhdistystoiminnan konkari tai vasta tutustumassa siihen! Tammitapaaminen on mainio paikka tutustua Vasemmistonuoriin ja ammattiyhdistystoimintaan sekä tavata eri puolilta Suomea tulevia samoista asioista kiinnostuneita nuoria.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 13.1. täyttämällä ilmoittautumislomake: https://extra.vanu.fi/tammitapaaminen2019. Tapahtumaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Osallistujat saavat tarkemman ohjelman ja lisätietoa sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tapahtumaan lähtee Helsingistä yhteiskuljetus lauantaina klo 09 ja saavumme takaisin sunnuntaina n. 15:40. 

Osallistumismaksu on 30€. Hinta sisältää ohjelman, majoituksen hotellissa, kylpylän käytön, ruokailut, yhteiskuljetuksen sekä matkat yhteiskuljetuksen lähtöpaikalle Helsinkiin halvimmalla julkisella vaihtoehdolla.

Jotkin ammattiliitot, ammattiliittojen vasemmistoryhmät tai Vasemmistonuorten piirijärjestöt maksavat jäsentensä osallistumismaksun. Näitä ovat:

JHL, Teollisuusliitto, Tehy, AKT, PAM, Pro, Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ja Hämeen Vasemmistonuoret.

Tammitapaamisen järjestämistä tukee Kansan sivistystyön liitto KSL. Tapahtuma on esteetön ja kunnioittaa Vasemmistonuorten turvallisemman tilan periaatteita.

Jos sinulla on kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä:
Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori Arto Leinonen, arto@vasemmistonuoret.fi, 0456628206.

Nähdään Tammitapaamisessa!

(Bannerin kuvitus: Designed by pikisuperstar / Freepik)