Suuri Sateenkaari-ilta osa 2

Mikä? Suuri Sateenkaari-ilta! Kattoaiheena sukupuolivähemmistöt
Millloin? Tiistaina 27.2. klo 18
Missä? Vasemmistonuorten keskustoimisto, Google Meet

Sateenkaarijaosto järjestää sateenkaariteemaisen keskusteluillan Vasemmistonuorten keskustoimistolla! Toisen tapahtuman kattoaiheeksi valikoitui sukupuolivähemmistöt. Iltaa fasilitoi seksuaalineuvoja sekä sosionomi Anni Ovaska.

Keskustelun aiheita ja ehdotuksia voit lähettää Instagramissa yksityisviestillä @vasemmistonuoret. Tarjolla vegaanista naposteltavaa sekä virvokkeita. Voit ilmoittautua tilaisuuteen lomakkeella jotta osaamme arvioida tarjoiltavien määrää, mutta ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä. Osallistujat haetaan aulasta. Jos osallistut etänä, muista ilmoittautua, niin saat linkin etäyhteyttä varten! Tilaisuus on kaikille Vasemmistonuorten jäsenille avoin. 

Tapahtumassa noudatetaan Vasemmistonuorten turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu niihin etukäteen oheisesta linkistä: https://vasemmistonuoret.fi/fi/jarjesto/tasa-arvo-ja-yhdenvertaisuus/turvallisemman-tilan-saannot

Keskustoimiston tilojen esteettömyystiedot:

Rakennuksen hissit ja porraskäytävät ovat lukittuja, joten tullessasi vierailulle ilmoitathan tulostasi järjestösuunnittelijalle (Arla Kaukua, 045 662 8206)

Esteetön pääsy toimistorakennukseen ja toimistoomme on taattu hisseillä (oven leveys 90 cm) ja luiskilla. Toimistomme kerroksen vessat ovat esteelliset (vessojen ovien leveys on 60 cm ja vessoissa on vain vähän liikkumatilaa), mutta esteettömät vessat löytyvät rakennuksen aulasta (1. kerros).

Toimistossamme sijaitsevan kokoushuoneen ovet ovat 80 cm leveitä.

Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää, voit olla yhteydessä Sateenkaarijaoston puheenjohtaja Satu-Maria Pohjolaan (satu-maria.pohjola@hotmail.com) tai Vasemmistonuorten järjestösuunnittelijaan (arla.kaukua@vasemmistonuoret.fi, 045 662 8206).

 
1 Start 2 Complete