Piirifoorumi Alavudella 2021

Pohjanmaa ja Alavus tarjoavat mainiot puitteet Vasemmistonuorten sisäiselle kehityskeskustelulle!

Pe-su 27.-29.8.2021

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 22.8.!

Piirifoorumi tarjoaa mahdollisuuden Vasemmistonuorten valtakunnallisten piirien luottamushenkilöille ja työntekijöille tila verkostoitua ja kehittää toimintaa. Kustakin Vanun 9:stä piiristä voi tulla enintään 4 osallistujaa. Suositeltavaa on, että joukossa olisi piirin puheenjohtajistoa ja työntekijä. Täytä tämä lomake vain, jos olette piirissä sopineet asiasta.

Leiri alkaa perjantaina 27.8., kun yhteiskuljetusbussi lähtee Alavudelta iltapäivällä. Palaamme samaan paikkaan sunnuntaina 29.8. keskipäivän maissa. Hanki itse matkaliput ja saavu Alavudelle, korvaamme julkisen liikenteen matkaliput matkustusohjesäännön mukaan.

Leiri on ilmainen. Leirille on rajattu osallistujamäärä 40 hlö. Leiri on vain Vasemmistonuorten jäsenille tai jäseneksi liittyville. Jäsenyys on ilmainen, siitä lisätietoa täällä! 

Leirikeskuksessa on huomioitu liikuntarajoitteisten liikkuminen. Jos tarvitset tästä lisätietoja, niin kysy! Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

Induktiosilmukka
Yleisavustaja
Suomen- ja englanninkielen tulkki
Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä lomakkeessa!

Lisätietoa valtakunnallisten tapahtumien käytännöistä löydät täältä! 

Lomake sulkeutuu automaattisesti kun osallistujamäärä tulee täyteen. Jos haluat lomakkeen sulkeuduttua jonottaa varasijalle, laita sähköpostia:

Arto Leinonen
Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
kesälomalla 21.6.-19.7.
045 662 8206
arto@vasemmistonuoret.fi

Miten voisimme tehdä leiristä sinulle mahdollisimman helpon, saavutettavan ja mukavan?