Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmottaudu Opi Perusasiat -kurssille 2022

Ilmoittautuminen on sulkeutunut 18.9.2022. Jos haluat kuitenkin kurssille vielä mukaan, laita sähköpostia osoitteeseen arla@vasemmistonuoret.fi ja katsotaan, jos paikkoja on vielä jäljellä!

Opi perusasiat -kurssilla vietetään viikonloppu muiden eri puolelta Suomea tulevien vasemmistonuorten kanssa, hengataan yhdessä ja opitaan lisää vasemmistoliikkeen taustoista sekä Vasemmistonuorista järjestönä. Lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin osallistua toimintaan järjestön sisällä. Kurssi sopii uusille jäsenille ja niille pidempään järjestössä toimineille, jotka eivät ole vielä kurssia käyneet ja jotka haluavat palata perusasioiden äärelle.

Osallistuminen on ilmaista ja kotimaan matkakulut Helsinkiin julkisilla kulkuvälineillä korvataan. Helsingin keskustasta järjestetään yhteiskuljetus leirikeskukseen klo 18.00 perjantaina. Paluu keskustaan on kello 15.00 sunnuntaina. Mikäli haluat tulla mukaan, mutta yhteiskuljetusaika ei onnistu sinulle, laita viestiä, jolloin pyrimme järjestämään kyydin kurssipaikalle.

Ilmoittaudu 18.9. mennessä!

HUOM! Lomake-palvelussa on ongelmia, eikä järjestelmä tällä hetkellä lähetä vahvistusviestejä. Ilmoittautumiset tulevat kuitenkin läpi. Pahoittelemme häiriötä. Lähetämme leiristä lisätietoa viimeistään 20.9., jos et saa tuohon päivään mennessä meiltä sähköpostia niin ole meihin yhteydessä: arla@vasemmistonuoret.fi.