Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmoittaudu Opi Perusasiat -kurssille 2023

Opi perusasiat (OPA) -kurssilla vietetään viikonloppu muiden eri puolelta Suomea tulevien vasemmistonuorten kanssa, hengataan yhdessä ja opitaan lisää vasemmistoliikkeen taustoista sekä Vasemmistonuorista järjestönä. Lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin osallistua toimintaan järjestön sisällä. Kurssi sopii uusille jäsenille ja niille pidempään järjestössä toimineille, jotka eivät ole vielä kurssia käyneet ja jotka haluavat palata perusasioiden äärelle. Kurssi järjestetään Helsingissä 5.-7.5.2023, tarkempi paikka sekä muu info lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Huom. mukaan mahtuu 30 ihmistä eli ilmoittaudu mukaan pian! 

Osallistuminen on ilmaista ja kotimaan matkakulut Helsinkiin julkisilla kulkuvälineillä korvataan. Helsingin keskustasta järjestetään yhteiskuljetus leirikeskukseen klo 18.00 perjantaina. Paluu keskustaan on kello 15.00 sunnuntaina. Mikäli haluat tulla mukaan, mutta yhteiskuljetusaika ei onnistu sinulle, laita viestiä, jolloin pyrimme järjestämään kyydin kurssipaikalle.

Esteettömyys:

Tapahtumaan voivat osallistua pyörätuolia käyttävät henkilöt (tarvittaessa avustajan kanssa), sillä sisäänkäynnin yhteydessä on ramppi, mutta talossa on matalia kynnyksiä. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englannin kielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsin kielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä lomakkeessa!

Turvallisempi tila:

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä. Tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat sekä kunnioittamaan kaikkien paikalle saapuvien itsemääräämisoikeutta ja identiteettiä että korjaamaan käytöstään, mikäli osallistujat kokevat sen ongelmalliseksi. Tarkoituksena on, että kaikilla on tapahtumassa turvallista. Turvallisemman tilan säännöt löytyvät Vasemmistonuorten nettisivuilta. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan turvallisemman tilan sääntöjä. Jos sinulla on toiveita tai kysymyksiä tapahtumaan tai sääntöihin liittyen, voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin ja häirintäyhdyshenkilöihin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä:
Järjestösuunnittelija Konsta Hyötylä, konsta.hyotyla@vasemmistonuoret.fi, 0456628206.