Opi perusasiat 2021

Perinteikäs Vasemmistonuorten Opi perusasiat -kurssi eli OPA-kurssi järjestetään Helsingissä 10.-12.9.!

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 30.8.!

Opi perusasiat -kurssilla vietetään viikonloppu muiden eri puolelta Suomea tulevien vasemmistonuorten kanssa, hengataan yhdessä ja opitaan lisää vasemmistoliikkeen taustoista sekä Vasemmistonuorista järjestönä. Lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin osallistua toimintaan järjestön sisällä. Kurssi sopii uusille jäsenille ja niille pidempään järjestössä toimineille, jotka eivät ole vielä kurssia käyneet ja jotka haluavat palata perusasioiden äärelle.

Leiri alkaa perjantaina 10.9., kun yhteiskuljetusbussi lähtee Helsingin keskustasta alkuillasta. Palaamme samaan paikkaan sunnuntaina 12.9. iltapäivällä. Hanki itse matkaliput ja saavu Helsinkiin, korvaamme julkisen liikenteen matkaliput matkustusohjesäännön mukaan.

Leiri on ilmainen. Leirille on rajattu osallistujamäärä 40 hlö. Leiri on vain Vasemmistonuorten jäsenille tai jäseneksi liittyville. Jäsenyys on ilmainen, siitä lisätietoa täällä! 

Leirikeskuksessa pystyy liikkumaan pyörätuolilla, vaikkakin pieniä kynnyksiä on. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

Induktiosilmukka
Yleisavustaja
Suomen- ja englanninkielen tulkki
Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä lomakkeessa!

Lisätietoa valtakunnallisten tapahtumien käytännöistä löydät täältä! 

Lomake sulkeutuu automaattisesti kun osallistujamäärä tulee täyteen. Jos haluat lomakkeen sulkeuduttua jonottaa varasijalle, laita sähköpostia:

Arto Leinonen
Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
kesälomalla 21.6.-19.7.
045 662 8206
arto@vasemmistonuoret.fi

Miten voisimme tehdä leiristä sinulle mahdollisimman helpon, saavutettavan ja mukavan?