Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Opi perusasiat 2020

Ilmoittaudu viimeistään 23.8!

PÄIVITYS 21.8.2020 KLO 17: KURSSI ON TÄYNNÄ! TÄMÄN JÄLKEEN ILMOITTAUTUNEET LISÄTÄÄN JONOON JA HE SAAVAT MAHDOLLISIA PERUUTUSPAIKKOJA!

Perinteikäs Vasemmistonuorten Opi perusasiat -kurssi eli OPA-kurssi järjestetään Helsingin seudulla 4.-6.9.2020!

Opi perusasiat -kurssilla vietetään viikonloppu muiden eri puolelta Suomea tulevien vasemmistonuorten kanssa, hengataan yhdessä ja opitaan lisää vasemmistoliikkeen taustoista sekä Vasemmistonuorista järjestönä. Lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin osallistua toimintaan järjestön sisällä. Kurssi sopii uusille jäsenille ja niille pidempään järjestössä toimineille, jotka eivät ole vielä kurssia käyneet ja jotka haluavat palata perusasioiden äärelle.

Tapahtuma on ilmainen. Kaikki matkakulut julkisilla välineillä korvataan ohjesääntöjen mukaisesti. Periaatteena on, että käytetään halvinta mahdollista julkista kulkuvälinettä ja säästetään kuitit. Matkalippuja varten on mahdollista saada ennakkomaksu omalle tilille. Mikäli haluat tulla mukaan, mutta yhteiskuljetusaika ei onnistu sinulle, laita viestiä, jolloin pyrimme järjestämään kyydin kurssipaikalle.

Perjantai 4.9.
18.000 Yhteiskuljetus lähtee Helsingistä

Sunnuntai 6.9.
15.00 Yhteiskuljetus saapuu Helsinkiin

 

Tapahtuma on päihteetön ja noudatamme turvallisemman tilan sääntöjä

Tapahtumaan ei saa tulla paikan päälle jos on oireita hengitystieinfektiosta. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Seuraamme Vasemmistonuorten voimassaolevaa ohjeistusta koronavirukseen liittyen. Tutustu myös Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeisiin.

Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englanninkielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä etukäteen ilmoittautumisesi yhteydessä! Mainitse myös, jos osallistut pyörätuolilla niin varmistetaan ovien leveydet yms.

Tapahtumaa varten tulee oma kanavansa Vanukeskusteluun. Otathan Vanukeskustelun haltuun jos et ole näin jo tehnyt!

Tosi kiva että olet lähdössä mukaan! Ota yhteyttä jos on mitään kysyttävää. Nähdään!

Arto Leinonen
Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
045 662 8206
arto[at]vasemmistonuoret.fi