Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Opi perusasiat -kurssi 2019

 

Vaikka ilmoittautumisaika on päättynyt, on jälki-ilmoittautuminen vielä mahdollista tällä lomakkeella!

 

Perinteikäs Vasemmistonuorten Opi perusasiat -kurssi eli OPA-kurssi järjestetään Tampereen lähellä 30.8.-1.9.2019!

Opi perusasiat -kurssilla vietetään viikonloppu muiden eri puolelta Suomea tulevien vasemmistonuorten kanssa, hengataan yhdessä ja opitaan lisää vasemmistoliikkeen taustoista sekä Vasemmistonuorista järjestönä. Lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin osallistua toimintaan järjestön sisällä. Kurssi sopii uusille jäsenille ja niille pidempään järjestössä toimineille, jotka eivät ole vielä kurssia käyneet ja jotka haluavat palata perusasioiden äärelle.

Osallistuminen on ilmaista ja kotimaan matkakulut Tampereelle julkisilla kulkuvälineillä korvataan. Tampereen keskustasta järjestetään yhteiskuljetus leirikeskukseen klo 18.00 perjantaina. Paluu keskustaan on kello 15.00 sunnuntaina. Mikäli haluat tulla mukaan, mutta yhteiskuljetusaika ei onnistu sinulle, laita viestiä, jolloin pyrimme järjestämään kyydin kurssipaikalle.

Ilmoittaudu viimeistään 18.8.2019. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse tarkempaa tietoa kurssista.

Tapahtuman ohjelma järjestetään suomen kielellä. Henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita. Heiltäkään ei peritä osallistumismaksuja, ja myös heidän matkakulunsa korvataan. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englanninkielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki
  • Lastenhoito

Mikäli tarvitset näitä palveluita, ilmoita niistä etukäteen. Leirikeskuksessa on rappusia ja kynnyksiä, pyörätuolilla osallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista. Tapahtuma on päihteetön. Kaikki tarjoiltu ruoka on vegaanista.

 

Lisätiedot:
Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
Arto Leinonen
(kesälomalla 10.7.-12.8.)
045 662 8206
arto[at]vasemmistonuoret.fi