Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmoittaudu Opi perusasiat -kurssille 28.-30.9.2018

Perinteikäs Vasemmistonuorten Opi perusasiat -kurssi eli OPA-kurssi järjestetään Tampereen lähellä 28.-30.9.2018!

Opi perusasiat -kurssilla vietetään viikonloppu muiden eri puolelta Suomea tulevien vasemmistonuorten kanssa, hengataan yhdessä ja opitaan lisää vasemmistoliikkeen taustoista sekä Vasemmistonuorista järjestönä. Lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin osallistua toimintaan järjestön sisällä. Kurssi sopii uusille jäsenille ja niille pidempään järjestössä toimineille, jotka eivät ole vielä kurssia käyneet ja jotka haluavat palata perusasioiden äärelle.

Osallistuminen on ilmaista ja kotimaan matkakulut Tampereelle halvimmalla julkisella kulkuvälineellä korvataan. Myös majoittuminen ja ruokailut ovat kurssilaisille maksuttomia. Tampereen keskustasta järjestetään yhteiskuljetus leirikeskukseen klo 18.00 perjantaina. Paluu keskustaan on kello 12.30 sunnuntaina. Mikäli haluat tulla mukaan, mutta yhteiskuljetusaika ei onnistu sinulle, laita viestiä, jolloin pyrimme järjestämään kyydin kurssipaikalle. Kurssille mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta jäsentä.

Lisätiedot: pääsihteeri Toni Asikainen toni(at)vasemmistonuoret.fi

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse tarkempaa tietoa kurssista. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruuttamattomista ja 16.9. jälkeen tulleista peruutuksista (joista ei toimiteta lääkärintodistusta) perimme 10€ maksun jo koituneista kuluista.