Liittymislomake

Liity Vasemmistonuorten jäseneksi ja saat Libero-lehden kotiin maksutta! Jäsenyys ei maksa mitään. Saat postissa jäsenkortin ja tietopaketin Vasemmistonuorista. Alle 15-vuotiailta edellytetään paperista liittymislomaketta, sillä he tarvitsevat huoltajan allekirjoituksen lomakkeeseen.

Kaikki viralliset, väestörekisterissä olevat etunimesi.
Se etunimi tai nimen osa, jota itsestäsi käytät. Jos olet vaihtamassa nimeäsi ja käytät itsestäsi jo uutta nimeä, voit hyvin syöttää tähän sen. Muista kuitenkin ilmoittaa nimenmuutoksesta jos/kun väestörekisteriin merkitty nimesi muuttuu.
Se sukunimi, joka sinulla tällä hetkellä on. Jos olet esim. menossa ylihuomenna naimisiin ja vaihtamassa nimeäsi, syötä silti se joka on tällä hetkellä virallinen.
Nykyinen kotiosoitteesi. Tulet liittymisesi jälkeen saamaan postitse jäsenkortin, piirin tervetuliaiskirjeen & muuta pientä.
Syötä matkapuhelinnumerosi kansainvälisessä muodossa maatunnus + numero ilman etunollaa ja välimerkkejä eli esim. +358401234567
Syötä sellainen sähköpostiosoite joka tulee säilymään käytössäsi.
Syntymäaika *
Vasemmistonuorten jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15-30 -vuotias.
Muoto: 15.02.2019
Vasemmistonuorten jäsenet saavat maksutta kotiinsa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Libero-lehden. Haluatko sinä lehden kotiisi vai et?
Millä kielellä haluat tervetulokirjeesi?
På vilket språk vill du ha ditt välkomstbrev?
In which language do you want your welcome letter?
Syötä henkilötunnuksesi molemmat osat varmentaaksesi henkilöllisyytesi. Vasemmistonuoret tunnistaa sinut jatkossa henkilötunnuksesi perusteella. Huomaa että jonkun muun kuin oman henkilötunnuksen syöttäminen on rikoslain 38. luvun 9§ mukaan rikos.
Olen lukenut Vasemmistonuorten jäsenrekisterin rekisteriselosteen, ja hyväksyn henkilötietojeni tallentamisen ja käytön sen mukaisesti.