Liittokokous 2021

Vasemmistonuoret järjestävät 31. liittokokouksen Uudessakaupungissa 5-7. marraskuuta. Liittarissa mm. valitaan uusi puheenjohtajisto ja hallitus, sekä käsitellään sääntömääräiset asiat ja sääntömuutokset. 

Tällä lomakkeella hoidetaan kaikki ihmisten tiedot liittokokoukseen liittyen.

Jos olet Vasemmistonuorten jäsen tai työntekijä, kirjaudu sisään Vanuextraan. Ohjeet: https://vasemmistonuoret.fi/fi/jasenille/vanukeskustelu#Ohje%20Vanu-id

Kun olet kirjautunut sisään, lomakkeessa napauta "tallenna tiedot itsellesi". Näin voit myöhemmin palata tähän lomakkeeseen, ja päivittää omat vastauksesi. Viimeisellä sivulla napauta "lähetä tiedot", jolloin vastauksesi päivittyvät Vasemmistonuorten työntekijöille. 

Jos et ole Vasemmistonuorten jäsen, täytä lomake ja ole tarvittaessa yhteydessä Artoon.

Myös kysyttävät asiat saattavat muuttua, ja näistä tiedotetaan jo vastanneille sähköpostitse. Esimerkiksi: "Järjestimme uuden yhteiskuljetuksen helikopterilla Tallinnasta Uuteenkaupunkiin, ilmoittaudu mukaan vanuextran liittokokouslomakkeella!" 

Osa kysymyksistä on vastattavissa vain edellisten vastausten perusteella, joten älä hämmenny kun lomake hyppää joidenkin otsikoiden yli.

Kaikissa kysymyksissä sinua ohjaa oikeaan suuntaan: 

Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
Arto Leinonen
045 662 8206
arto@vasemmistonuoret.fi

 
1 Yhteystiedot 2 Edustajuus 3 Kokoussali 4 Ehdokkuudet 5 Kuljetus & majoitus 6 Saavutettavuus 7 Vapaaehtoistehtävät 8 Esikatselu
Jos olet tulossa liittokokousedustajaksi, valitse tässä kohtaa "Vasemmistonuorten jäsen".
Kenelle soitetaan jos sattuu jotakin?