Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Liittokokouskoulutukset 2023

Tällä lomakkeella ilmoittaudut liittokokousedustajille tarkoitettuun liitokokouskoulutukseen. Koulutuksen tarkoituksena on varmistaa, että kaikilla liittokokousedustajilla on kokousta varten tarvittavat tiedot ja osaaminen. Koulutuksessa pääset myös tapaamaan muita liittokokousedustajia.

Jokaisessa läsnäolokoulutuksessa järjestetään myös puheenjohtajapaneeli, joten koulutuksiin osallistuvat pääsevät tapaamaan ja tenttaamaan Vasemmistonuorten puheenjohtajaehdokkaita.

Pyydämme edustajia osallistumaan ensisijaisesti oman piirin koulutukseen, mutta mikäli joku toinen koulutuksista olisi lähempänä asuinpaikkaasi (ja matkustaminen sinne olisi halvempaa), voit osallistua koulutukseen myös oman piirisi ulkopuolella. Jos haluat osallistua piirisi ulkopuoliseen koulutukseen, laita lomakkeen täyttämisen jälkeen viesti järjestösuunnittelijalle (yhteystiedot alla, voi laittaa viestiä myös Vanukeskustelussa) niin varmistamme, että koulutuksessa on tilaa.

Toivomme, että osallistut koulutukseen läsnäolevana. Jos et kuitenkaan ylitsepääsemättömästä syystä pääse mihinkään neljästä läsnäkoulutuksesta, voit osallistua etänä järjestettävään koulutukseen. Etäkoulutuksen yhteydessä järjestetään varapuheenjohtajapaneeli.

Osallistujien matkat korvataan, korvaamme halvimman mahdollisen lipun hinnan ja kehotamme hankkimaan matkaliput mahdollisimman aikaisin. Voit hakea korvauksen lipuista täältä: https://extra.vanu.fi/kulukorvauslomake

Tavataan koulutuksessa!

 

Arla Kaukua

Järjestösuunnittelija 

045 662 8206 

arla.kaukua@vasemmistonuoret.fi 

 

KSL-opintokeskus tukee koulutuksen järjestämistä.