Liittokokous 2023

!!!! HUOM! Lomakkeen deadline on mennyt. Nyt ilmoittamiasi tietoja ei välttämättä ehditä ottaa huomioon. !!!!

------------------------------------------------------

 

Vasemmistonuoret järjestää 32. liittokokouksen Porissa 10.-12. marraskuuta.

Liittokokouksessa mm. valitaan uusi puheenjohtajisto ja hallitus, sekä käsitellään sääntömääräiset asiat ja sääntömuutokset. 

Tällä lomakkeella kartoitetaan liittokokoukseen osallistujien tiedot. Pyydämme liittokokousedustajia vastaamaan lomakkeeseen 11.10. mennessä. Pyydämme sidosryhmien edustaija täyttämään lomakkeen 29.10. mennessä.

Liittokokousmaksu on liittokokousedustajille 30e ja se sisältää lattiamajoituksen sekä aamiaisen (la-su), lounaan (la-su) sekä illallisen (pe-la). Osa piireistä kattaa edustajiensa liittokokousmaksuja, voit olla asiasta yhteydessä piirisi työntekijään. Mikäli et pysty majoittumaan lattiamajoituksessa ja tarvitset hotellimajoitusta yksilöllisistä syistä, ole siitä yhteydessä järjestösuunnittelijaan.

Kokoamme vielä tapahtumapaikkojen esteettömyystietoja ja tiedotamme osallistujia, kun ne ovat saatavilla. Voit kuitenkin olla jo nyt meihin yhteydessä mikäli sinulla herää esteettömyyteen liittyviä kysymyksiä. Henkilökohtainen avustaja on mahdollista ilmoittaa maksutta mukaan, täytä tällöin lomake erikseen avustajalle.

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää tai tietosi muuttuvat lomakkeen lähettämisen jälkeen, ole yhteydessä Arlaan:

Järjestösuunnittelija
Arla Kaukua
045 662 8206
arla.kaukua@vasemmistonuoret.fi

 

 
1 Yhteystiedot 2 Majoitus 3 Saavutettavuus 4 Vapaaehtoistehtävät
Jos olet tulossa liittokokousedustajaksi, valitse tässä kohtaa "Vasemmistonuorten jäsen".
Vasemmistonuorten piirit lähettävät edustajiaan liittokokoukseen piirin jäsenmäärästä riippuvan paikkamäärän mukaisesti. Piirit tekevät kokousedustajavalinnat vuosikokouksessaan tai ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa. Kokoussaliin voidaan myöntää läsnäolo- ja/tai puheoikeus myös tarkkailijoille, kuten Vasemmistonuorten jäsenille, kutsuvierailijoille tai lehdistölle.
Vanukeskustelu on Vasemmistonuorten sisäinen keskustelukanava, johon vain jäsenillä on pääsy. Vanukeskusteluun luodaan kanava liittokokousedustajille, ja siellä käydään matalan kynnyksen keskustelua liittokokousasioista. Liittymisohjeet löydät täältä: https://vasemmistonuoret.fi/fi/jasenyys/vanukeskustelu
Pyydämme liittokokousedustajia liittymään Vanukeskusteluun. Mikäli sinulla on Vanukeskusteluun liittymisen kanssa ongelmia tai siihen liittyvää kysyttävää, voit kirjoittaa kysymyksesi tähän alle tai olla yhteydessä Arlaan (045 662 8206, arla.kaukua@vasemmistonuoret.fi).
Jos olet alaikäinen, pyydämme sinua kirjoittamaan tähän huoltajasi yhteystiedot hätätilanteita varten.
Kenelle soitetaan jos sattuu jotakin?