Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Lapin vasemmistonuorten pikkujoulut 2021

 

Tervetuloa Lapin vasemmistonuorten (Lavanu) pikkujouluihin!

 

Lavanu järjestää pikkujoulut peruuntuneen Kumousillan tilalta. Olemme varanneet tilan Ravintola Turkoosin yläkerran Saunasalissa. Osoite on Postikatu 1 A, 96100 Rovaniemi. Ravintola Turkoosi sijaitsee vastapäätä Rovaniemen linja-autoasemaa ja on lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Pikkujouluja ennen pidämme hallituksen kokouksen klo 18, minkä jälkeen siirrymme viettämään iltaa pikkujoulujen merkeissä. Tila on varattuna meille klo 18-02 ja voit tulla paikalle seuraamaan kokousta tai myöhemmin kokouksen jälkeen.

Saunasalista löytyy nimensä mukaisesti sauna, joten ota oma pyyhe mukaan saunoessasi. Tilassa on saunan lisäksi kokoustila sekä Saunalobby oleskelua varten. Lavanu kustantaa illan eväät ja naposteltavat. Ota vain mukaasi omat virvoikkeet ja saunajuomat! Kerro tämän ilmoittautumislomakkeen kautta mahdollisista ruokarajoituksista.

Pikkujoulujen ohjelmaan kuuluu yhdessäolon lisäksi myös lautapelejä, musiikkiesityksiä sekä vaikkapa yhteislaulua. Voit myös ehdottaa mukavaa tekemistä tai ottaa mukaasi iltaan sopivia seurapelejä.

Tila ei ole valitettavasti esteetön, sillä se sijaitsee toisessa kerroksessa ja meillä ei ole käytössä hissiä Turkoosin asiakkaina.

Koronarajoitusten vuoksi tule paikalle ilman oireita. Olemme rajoitusten vuoksi myös rajoittaneet osallistumismäärän kahteenkymmeneen (20) henkilöön. Pikkujoulut on tarkoitettu pääsääntöisesti vain jäsenistölle. Jos sinulla on tuttu, joka haluaisi mukaan pikkujouluihin, voit pyytää heitä liittymään Lavanuun.

 

Lisätietoja piirisihteeriltä lappi@vasemmistonuoret.fi tai 0407000219