Ilmoittaudu kuntavaalityöryhmään!

Kampanjatyö on kullanarvoista ehdokkaille ja vaalivoitolle! 

Kuntavaalit järjestetään valtakunnallisesti huhtikuussa 2021. Haemme tällä lomakkeella tiimiläisiä Vasemmistonuorten ja Vasemmisto-opiskelijoiden valtakunnalliseen vaalityöhön ja ehdokkaiden tukiryhmiin. Tämä työryhmä ei sovellu ehdokkaille, ehdokkaaksi pääset ilmoittautumaan täällä.

Työryhmään osallistuminen on upea näköalapaikka politiikan kenttätyöhön. 

"Pääsee leipomaan keksejä, jakamaan flaikkuja, tarjoilemaan kahvia ohikulkijoille, kirjottelemaan somepostauksia, ideoimaan vaaliteemoja tai vaikka tehtailemaan meemejä. No mikäs se tämmönen pesti sitten on?

Sehän on tietty tukitiimiläisen vakanssi. Moni kuntavaaliehdokas etsii nyt syksyllä rinnalle tyyppejä, jotka auttaisivat heitä pääsemään vaaleissa läpi. Sua puhuttelevan ehdokkaan tiimiin lähteminen on helppo tapa antaa oma panoksensa teille molemmille tärkeiden asioiden edistämiseen. Varsinkin pienissä kunnissa vaaleissa läpi pääseminen voi olla parista äänestä kiinni. Silloin just ne sun postilaatikkoihin jakamat mainokset voi auttaa sitä tyyppiä pääsemään läpi.

Omien taitojen riittämistä ei tarvii pelätä. Moni ehdokas on ekaa kertaa vaaleja tekemässä, joten yhteistä ihmeteltävää varmasti riittää. Kokeneet konkarit taas neuvoo uudempia.
Ota selvää sun oman kunnan ehdokkaista ja lähde jonkun hyvän tyypin messiin sitä jeesaamaan! ​"

- Anni Pihlaja, Kuntavaaliehdokas ja vasemmistonuorten jäsen

 

Vaalityöryhmä velvoittaa sinua juuri sen verran, kuin pystyt osallistumaan. Työelämän kannalta vaalityötä voi pitää hyödyllisenä; opit vuorovaikutustaitoja, projektinhallintaa sekä prosessin työstämistä. Työryhmän keskustelu tapahtuu Vanukeskustelussa.

Toivotamme sinut todella lämpimästi mukaan toimintaan! <3

Kysy lisää:

Arto Leinonen
Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
arto@vasemmistonuoret.fi
045 662 8206