Varoitusviesti

  • Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi!
  • Tämä lomake on suljettu

Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori

JÄRJESTÖ- JA NUORISOTOIMINNAN KOORDINAATTORI

Oletko luonteeltasi järjestelmällinen, aloitteellinen ja empaattinen? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta nuorisotyöstä tai projektien menestyksellisestä toteuttamisesta? Vasemmistonuoret ry hakee joukkoonsa järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Koordinaattorin vastuulla ovat järjestön koulutus- ja tapahtumatoiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen sekä vapaaehtoisten toiminnan koordinointi.

Vasemmistonuoret on tuhansien eri ikäisten nuorten yhteisö, jonka jäsenten äänen tulee näkyä ja kuulua ympäröivässä yhteiskunnassa. Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattorin vastuulla ovat järjestön nuorisotyön koordinointi siten, että kaikilla jäsenillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yhteiskunnallisena vaikuttajana. Tehtävässä menestyminen edellyttää nuorisotyön ja projektinhallinnan tuntemusta sekä kykyä näiden soveltamiseen. Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattorin tulee olla työssään huolellinen, oma-aloitteinen sekä joustava. Edellytämme työntekijältä kykyä priorisoida ja järjestötyössä tarvittavaa paineensietokykyä. Arvostamme yhdistyslain tuntemusta. Työssä tulee myös pystyä vastaamaan tilanteisiin, jotka liittyvät ihmisten jaksamiseen ja tasa-arvoiseen kohteluun. Ajokortti, vasemmistolainen maailmankatsomus ja kokemus yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyön parissa katsotaan eduksi.

Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattorin palkka on 2 532,60 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi työsuhteen etuihin kuuluvat lounas- ja matkapuhelinetu sekä työsuhdematkalippu. Työn pääasiallinen suorittamispaikka on Helsinki ja työaika on 36,25 tuntia viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian työntekijän valinnan jälkeen.

Haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://extra.vanu.fi/koordinaattorirekry. Hakemukseen ei tarvitse liittää mukaan todistusjäljennöksiä. Viimeinen hakupäivä on 12.9.2018. Osa hakijoista kutsutaan Vasemmistonuorten työvaliokunnan suorittamaan työpaikkahaastatteluun Helsinkiin 19.9.2018. Päätös työhön valittavasta henkilöstä tehdään samana päivänä. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan puhelimitse 14.9.2018. Hakemukset käsitellään anonyymisti ja kaikki hakuprosessin aikana vastaanotettu materiaali hävitetään kahden (2) kuukauden kuluttua valinnasta. Kannustamme eri vähemmistöryhmiin kuuluvia ihmisiä hakemaan tehtävään.

Vasemmistonuoret on vuonna 1944 perustettu vireä itsenäinen punavihreä poliittinen nuoriso- ja kansalaisjärjestö, joka vaikuttaa kaduilla ja kabineteissa. Vasemmistonuoret tekee Vasemmistoliiton nuorisotyötä.

Lisätiedot:
Toni Asikainen, pääsihteeri
+358 45 644 7880
toni@vasemmistonuoret.fi