Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Kesäleirityöryhmä 2019

Tervetuloa mukaan tekemään heinäkuun kohokohtaa eli Vasemmistonuorten kesäleiriä 2019!

Leiri järjestetään keski-suomessa 3.-7.7.2019. Ilmoittautuminen kesäleirityöryhmään päättyy 31.3. Työryhmä kokoustaa Helsingissä muutaman kerran kevään ja kesän aikana sekä kommunikoi sähköisesti. Työryhmässä työskentely on vapaaehtoistoimintaa, mutta aktiivinen suunnittelutyö oikeuttaa halvempaan osallistumismaksuun leirille. Matkakulut leirille ja kokouksiin korvataan.

Kesäleirillä opitaan uutta ja virkistäydytään. Leirille tavoitellaan 40 osallistujaa eri puolilta Suomea ja eri ikäryhmistä. Leirillä järjestetään monipuolista ohjelmaa ja mahdollisuuksia rentoon ja tasa-arvoiseen yhdessäoloon. Leiri on esteettömässä leirikeskuksessa ja englanninkielisille osallistujille järjestetään tarvittaessa tulkkaus.

Leirin teemana on globaali siirtolaisuus ja antifasistinen toiminta. Teemaa käsitellään monipuolisesti asiantuntijaluentojen ja osallistavien toimintojen kautta. Toteutukseen osallistuu Vasemmistonuorten 5 jaostoa, jotka tuovat oman näkökulmansa teemaan. Lisäksi tehdään yhteistyötä KSL opintokeskuksen, Kansainvälinen Solidaarisuustyö ry:n ja muiden toimijoiden kanssa.