Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmottaudu Kesäleirille 2022

Ilmoittautuminen Vasemmistonuorten kesäleirille on suljettu. Jos haluat kysyä peruutuspaikosta, lähetä sähköposti Arlalle, arla@vasemmistonuoret.fi

Vasemmistonuorten kesäleiri järjestetään Keski-Suomessa 6.-11.6.2022. Ilmoittaudu viimeistään 22.5.!

Kesäleirillä virkistäydytään ja opitaan uutta. Ohjelmassa painotetaan yhteisöllisyyttä ja rentoutumista, mutta leirillä on luvassa myös mielenkiintoista poliittista sisältöä luentojen ja osallistavan toiminnan muodossa.

Leirille mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistumismaksu on 25€ *. Sinun tulee olla Vasemmistonuorten jäsen, tai liittyä jäseneksi leiriin mennessä. Kaikki matkakulusi korvataan täysimääräisesti halvimpia julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Järjestämme yhteiskuljetuksen leiripaikalle Jyväskylän rautatieasemalta maanantaina 6.6. ja palaamme samaan paikkaan lauantaina 11.6. Tarkemmista aikatauluista ja muista käytännön asioista tiedotetaan Vanukeskustelussa sekä sähköpostitse.

Tapahtuman ohjelma järjestetään suomen kielellä. Henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita. Heiltä ei peritä osallistumismaksuja ja myös heidän matkakulunsa korvataan. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englanninkielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeessa! Leirikeskuksen kaikkiin tiloihin pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Voit olla yhteydessä järjestösuunnittelijaan, mikäli haluat tiloista tarkempia tietoja. Tapahtuma on päihteetön. Kaikki tarjoiltu ruoka on vegaanista.

Leirillä tehdään yhteistyötä KSL-opintokeskuksen ja muiden toimijoiden kanssa.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, mukavasta leiritunnelmasta, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta!

Tarkemmista aikatauluista ja muista leiriin liittyvistä asioista tiedotetaan Vanukeskustelussa ja sähköpostitse.

Lisätietoja:

Arla Kaukua, järjestösuunnittelija

arla@vasemmistonuoret.fi / 045 662 8206

*Jos sinulla ei ole mahdollista maksaa osallistumismaksua mutta haluat mukaan leirille, ilmoita siitä sähköpostitse järjestösuunnittelijalle. Osallistumismaksusta on mahdollista saada alennus/vapautus omalla ilmoituksella.