Ilmottaudu Kesäleirille 2022

Ilmoittautuminen Vasemmistonuorten kesäleirille on TÄYNNÄ! 9.5. eteenpäin ilmottautuneet ovat varasijalla, joihin otetaan erikseen yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu!

Vasemmistonuorten kesäleiri järjestetään Keski-Suomessa 6.-11.6.2022. Ilmoittaudu viimeistään 22.5.!

Kesäleirillä virkistäydytään ja opitaan uutta. Ohjelmassa painotetaan yhteisöllisyyttä ja rentoutumista, mutta leirillä on luvassa myös mielenkiintoista poliittista sisältöä luentojen ja osallistavan toiminnan muodossa.

Leirille mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistumismaksu on 25€ *. Sinun tulee olla Vasemmistonuorten jäsen, tai liittyä jäseneksi leiriin mennessä. Kaikki matkakulusi korvataan täysimääräisesti halvimpia julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Järjestämme yhteiskuljetuksen leiripaikalle Jyväskylän rautatieasemalta maanantaina 6.6. ja palaamme samaan paikkaan lauantaina 11.6. Tarkemmista aikatauluista ja muista käytännön asioista tiedotetaan Vanukeskustelussa.

Tapahtuman ohjelma järjestetään suomen kielellä. Henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita. Heiltä ei peritä osallistumismaksuja ja myös heidän matkakulunsa korvataan. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englanninkielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeessa! Leirikeskuksen kaikkiin tiloihin pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Voit olla yhteydessä järjestösuunnittelijaan, mikäli haluat tiloista tarkempia tietoja. Tapahtuma on päihteetön. Kaikki tarjoiltu ruoka on vegaanista.

Haluatko mukaan suunnittelemaan kesäleiriä ja vaikuttamaan ohjelmaan? Ilmoita siitä lomakkeessa tälle tarkoitetussa kohdassa!

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, mukavasta leiritunnelmasta, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta!

Tarkemmista aikatauluista ja muista leiriin liittyvistä asioista tiedotetaan Vanukeskustelussa.

Lisätietoja:

Arla Kaukua, järjestösuunnittelija

arla@vasemmistonuoret.fi / 045 662 8206

*Jos sinulla ei ole mahdollista maksaa osallistumismaksua mutta haluat mukaan leirille, ilmoita siitä sähköpostitse järjestösuunnittelijalle. Osallistumismaksusta on mahdollista saada alennus/vapautus omalla ilmoituksella.

Mistä piiristä olet tulossa? Vilken krets kommer du från?
Virallinen, väestörekisterissä ja Vasemmistonuorten jäsenrekisterissä oleva etunimesi. Officiella förnamnet som hittas från befolkningsdatasystemet och Vänsterungas medlemsregister.
Se etunimi jota haluat itsestäsi käytettävän / Förnamnet du vill att används av dig
Kenelle soitetaan, jos jotakin poikkeuksellista tapahtuu? Vem ska man ringa ifall nånting ovanligt händer?

Liittymisohjeet löytyvät osoitteesta / Instruktioner för att gå med finns på: https://vasemmistonuoret.fi/fi/jasenyys/vanukeskustelu

Vasemmistonuorten jäsenillä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa Kesäleirin järjestämiseen osallistumalla Opi toteuttamaan tapahtuma -kurssille. Opi Tuottamaan Tapahtuma -kurssilla opitaan kattavasti tapahtumien järjestämisestä niin teoriassa kuin käytännössä, ja kurssilaiset suunnittelevat ja toteuttavat ohjelmaa Kesäleirille. Kurssin osallistujat saavat alennusta Kesäleirin osallistumismaksusta.

Vänsterungas medlemmar har möjlighet att delta och påverka organisering av sommarlägret. Genom att delta i Lära dig att ordna ett evenemang –kursen har du chansen att lära dig mycket omfattande om hur olika slags evenemang ordnas, så väl i teorin som i praktiken. Deltagarna får rabatt på sommarlägrets pris.

Ilmottautuminen / Anmäl dig : https://extra.vanu.fi/otk2022

Onko olemassa tarpeita joita järjestäjän tulisi ottaa huomioon, jotta sinulla olisi mahdollisimman mukava ja saavutettava viikonloppu? / Finns det behov som arrangören ska ta i beaktandet, så att ditt veckoslut är så bekväm och tillgänglig som möjligt?
Lisätietoja kuvien käytöstä antaa tiedottaja Minerva Minerva[at]vasemmistonuoret.fi / +348504721046 / Mer information om användning av bilder fås av informatören Minerva Minerva[at]vasemmistonuoret.fi / +348504721046