Kesäleiri Rovaniemellä 2021

Vasemmistonuorten perinteinen kesäleiri on taas täällä!

27.7.-1.8.2021

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 18.7.!

Nyt on tarjolla mahtava elämys: kesäleiri lapissa ihanien vasemmistonuorten kanssa! Ohjelman pääpaino on yhteisöllisyydessä ja rentoutumisessa, mutta poliittista sisältöäkin piisaa varmasti tarpeeksi. Majoitumme leirikeskuksessa voimassaolevien koronarajoitusten mukaisesti. Mikäli tapahtumarajoitukset kiristyisivät, leiri muutetaan vaellukseksi telttamajoituksessa - tästä tietysti ilmoitamme erikseen.

Leiri alkaa tiistaina 27.7., kun yhteiskuljetusbussi lähtee Rovaniemeltä iltapäivällä. Palaamme Rovaniemelle sunnuntaina 1.8. keskipäivän maissa. Hanki itse matkaliput ja saavu Rovaniemelle, korvaamme julkisen liikenteen matkaliput matkustusohjesäännön mukaan.

Leiri on ilmainen. Leirille on rajattu osallistujamäärä 40 hlö. Leiri on vain Vasemmistonuorten jäsenille tai jäseneksi liittyville. Jäsenyys on ilmainen, siitä lisätietoa täällä! 

Leiri on päihteetön. Leirille voivat osallistua pyörätuolia käyttävät henkilöt (tarvittaessa avustajan kanssa), sillä sisäänkäynnin yhteydessä on ramppi, mutta talossa on matalia kynnyksiä. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

Induktiosilmukka
Yleisavustaja
Suomen- ja englanninkielen tulkki
Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä lomakkeessa!

Lisätietoa valtakunnallisten tapahtumien käytännöistä löydät täältä! 

Lomake sulkeutuu automaattisesti kun osallistujamäärä tulee täyteen. Jos haluat lomakkeen sulkeuduttua jonottaa varasijalle, laita sähköpostia:

Arto Leinonen
Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
kesälomalla 21.6.-19.7.
045 662 8206
arto@vasemmistonuoret.fi

Miten voisimme tehdä leiristä sinulle mahdollisimman helpon, saavutettavan ja mukavan?