Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Kesäleiri 2019

Kesän kohokohta on täällä!

Vasemmistonuorten kesäleiri järjestetään Jyväskylän seudulla 3.-7.7.2019. Ilmoittaudu viimeistään juhannuksena, eli 23.6.!

Kesäleirillä opitaan uutta ja virkistäydytään. Leirin teemana on globaali siirtolaisuus ja antifasistinen toiminta. Teemaa käsitellään monipuolisesti asiantuntijaluentojen ja osallistavien toimintojen kautta. Leirille mahtuu 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Leirillä järjestetään monipuolista ohjelmaa ja mahdollisuuksia rentoon ja tasa-arvoiseen yhdessäoloon. Leirillä tehdään yhteistyötä KSL opintokeskuksen, Kansainvälinen Solidaarisuustyö ry:n ja muiden toimijoiden kanssa.

Osallistumismaksu on 25€. Sinun tulee olla Vasemmistonuorten jäsen, tai liittyä jäseneksi leiriin mennessä. Kaikki matkakulusi korvataan täysimääräisesti halvimpia julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Järjestämme yhteiskuljetuksen leiripaikalle Jyväskylän rautatieasemalta keskiviikkona klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan sunnuntaina 11:45.

Tapahtuman ohjelma järjestetään suomen kielellä. Henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita. Heiltäkään ei peritä osallistumismaksuja, ja myös heidän matkakulunsa korvataan. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englanninkielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki
  • Lastenhoito

Mikäli tarvitset näitä palveluita, ilmoita niistä etukäteen. Leirikeskukseen on ramppi, mutta ulko-ovi on kapea. Jos olet tulossa pyörätuolilla, kannattaa varmistaa, että pyörätuoli mahtuu ovesta. Tapahtuma on päihteetön. Kaikki tarjoiltu ruoka on vegaanista.

Haluatko mukaan järjestämään ohjelmaa? Ilmoita siitä lomakkeen viimeisessä kohdassa!

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, mukavasta leiritunnelmasta, hyvästä ruuasta ja saunasta!

Leirin Facebook-tapahtuma löytyy täältä!

Lisätietoja:
Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori
Arto Leinonen
arto[at]vasemmistonuoret.fi, 0456628206
(lomalla 31.5.-23.6.)