Kapitalismi 2030 -seminaari

Suomalainen kapitalismi 2030-seminaari

Vuoden 2008 finanssikriisi ja sen jälkiseuraumukset yllättivät miltei kaikki. Miten näin saattoi tapahtua? Miksei tapahtunutta osattu ennakoida? Tulevaisuuden ennustaminen on tunnetusti vaikeaa. Se ei kuitenkaan saa estää meitä yrittämästä nähdä tulevaisuuden riskejä ja mahdollisuuksia.

Vasemmistonuoret järjestää yhteistyössä Tampereen yliopiston vihreän vasemmiston ja KSL-opintokeskuksen kanssa Tampereella 1.12. seminaarin Suomen talouden ja sen varaan rakentuvan yhteiskunnan tulevaisuudesta. Onko kapitalismilla tulevaisuutta ja jos on, miltä se näyttää?

Tervetuloa mukaan miettimään, miltä suomalaisen kapitalismin lähitulevaisuus näyttää ja mihin meidän on syytä varautua. Seminaari on maksuton ja siihen ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivun kautta. Lisätietoja ilmoitetaan täällä sekä seminaarin Facebook-tapahtumassa.

 
1 Ilmoittautuminen 2 Esikatselu 3 Vahvistus
Seminaarin lounas syödään yliopiston opiskelijaravintolassa omakustanteisesti. Mikäli tarvitset tukea lounaan kustantamiseksi, voit ilmoittaa asiasta tässä.
Lapsiparkki järjestetään, mikäli ilmoittautumisten yhteydessä sille ilmenee tarvetta. Huomaathan, että lapsiparkki ei sisällä leluja, pelejä tai muita virikkeitä, joten näitä kannattaa tuoda lasten mukana viihtymisen varmistamiseksi.
Lisätietoja lapsen erityistarpeista tai muista huomioitavista asioista.
Käytössä olevien tilojen pitäisi olla fyysisesti esteettömät. Mikäli sinulla on liikkumisrajoite, voit kertoa siitä tässä.