Ilmianna vuokranantajasi!

Ilmianna vuokranantajasi on Vasemmistonuorten asumis- ja vuokralaispoliittinen kampanja, jolla järjestö haastaa ihmiset kertomaan vuokralla asuessaan kohtaamista ongelmista, lisää tietoa vuokralaisten oikeuksista ja tarjoaa alustan jakaa kokemuksiaan.

Keräämme ihmisiltä kokemuksia vuokra-asumisesta painottaaksemme epäkohtia, joita etenkin nuoret kohtaavat vuokramarkkinoilla.

Tämän lomakkeen kautta voit jättää oman kokemuksesi vuokra-asumisesta. Luvallasi kokemuksesi julkaistaan Vasemmistonuorten ja kampanjan sosiaalisen median tileillä sekä nettisivuilla. Emme luovuta tietoja eteenpäin. 

Älä jaa tekstissä henkilötietoja tai muita yksityiskohtia, joista yksityishenkilön voi tunnistaa. Vasemmistonuoret pidättää oikeuden muokata julkaistavaa tekstiä, mikäli siinä tulee esille henkilötietoja tai muita yksityiskohtia, joista yksityisen vuokranantajan tai välittäjän voi tunnistaa. Emme muokkaa sisältöä muilta osin.

Vasemmistonuoret ei tarjoa lakitukea. Mikäli epäilet rikoksen tapahtuneen, suosittelemme ottamaan yhteyttä viranomaisiin.

Kirjoita tähän kokemuksestasi vuokralla asumisesta. Kokemukset julkaistaan anonyymisti ja ainoastaan luvallasi.