Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmoittaudu ehdolle Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi tai hallituksen jäseneksi

TÄYTTÖOHJEET

Täytä tämä lomake, jos olet ehdolla Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi tai hallituksen jäseneksi Vasemmistonuorten 30. sääntömääräisessa liittokokouksessa Kajaanissa 1.-3.11.2019. Ehdolle asettuminen on mahdollista aina itse liittokokoukseen asti, mutta tällä lomakkeella ilmoittautumalla voit varmistaa, että saat saman keskusjärjestön tarjoaman järjestöllisen näkyvyyden kuin muutkin ehdokkaat. Puheenjohtajaehdokkaan tulee kuitenkin ilmoittautua tällä lomakkeella, jotta häntä on mahdollista äänestää sähköisessä jäsenäänestyksessä. Lomake sulkeutuu 1.9.2019 klo 23.59.

Pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä ja ne on tarkoitettu kaikkien täytettäväksi. Puheenjohtajaksi hakevat eivät täytä loppuosan taustatietoja, ainoastaan varapuheenjohtajaksi/varsinaiseksi/varajäseneksi hallitukseen hakevat. Niiden käyttö on ainoastaan henkilövaliokunnalle, eikä tietoja käytetä ilman lupaasi mihinkään muuhun tarkoitukseen. Puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaiden esittelyt hoidetaan vielä Käsikassaran yhteydessä erikseen.

Rastittamalla useamman vaihtoehdon voit hakea useampaan tehtävään, jolloin oletuksena on, että haluat ensisijaisesti yhteen ja sen valinnan jälkeen olet mahdollisesti käytettävissä muihin, järjestyksessä puheenjohtaja-varapuheenjohtaja-hallituksen jäsen-varajäsen.

Lisätiedot:
Toni Asikainen
pääsihteeri
+358 45 644 7880
toni@vasemmistonuoret.fi