Projektinhallinta-koulutus

Projektinhallinta -koulutus
6.5.2020 17:00-20:15
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ry

Toveri!

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella Etelä-Suomen vasemmistonuorten projektinhallinnan koulutukseen. Koulutus järjestetään verkossa 6.5. kello 17:00-20:00. Maanantaihin 4.5. mennessä ilmoittautuneet jäsenemme saavat koulutusta edeltävänä päivänä, tiistaina 5.5., tarkemmat ohjeet ja linkin osallistumista varten.

Koulutukseen osallistuminen

Tarvitset osallistuaksesi älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on toimiva mikrofoni. Tämän lisäksi kannattaa varata viereen mieleiset muistiinpanovälineet.

Koulutuksessa noudatetaan Vasemmistonuorten turvallisemman tilan sääntöjä.

Alustava aikataulu:

16:00-17:00 Voit liittyä videoneuvotteluun ja testata, että se toimii
17:00-17:30 Esittely ja tutustumista
17:30-18:30 Koulutuksen ensimmäinen osa
18:30-18:45 Kahvitauko
18:45-19:45 Koulutuksen toinen osa
19:45-20:15 Koulutuksen purku ja palaute

Koulutusta tukee KSL-opintokeskus.

Osallistujan tiedot
Koulutus on tarkoitettu vasemmistonuorten jäsenille. Jotta voimme huolehtia osallistujien turvallisuudesta, ei-jäsenten osallistuminen on mahdollista vain erityisestä syystä
Kirjoita tähän sähköpostiosoite, johon voimme lähettää tarkempia tietoja koulutukseen osallistumisesta. Lomakkeella kerätyt yhteystiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita koulutuksen järjestelyihin eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin.
Kirjoita tähän puhelinnumero, johon voimme lähettää tarkempia tietoja koulutukseen osallistumisesta. Lomakkeella kerätyt yhteystiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita koulutuksen järjestelyihin eikä niiitä käytetä muihin tarkoituksiin.
Lisätietoja
Kerro, millaista aiempaa kokemusta sinulla on projektien toteuttamisesta. Oletko kenties vetänyt iskevän somekampanjan tai järjestänyt tapahtuman? Voit kertoa myös, jos olet kokenut projektien tekemisessä joitakin erityisiä ongelmia, joihin toivoisit vastauksia, niin voimme muokata koulutusta sen mukaan.