Canva ja näyttävä visuaalinen viestintä -koulutus

Canva ja näyttävä visuaalinen viestintä -koulutus
22.4.2020 17:00-20:15
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ry

Toveri!

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella Etelä-Suomen vasemmistonuorten koulutukseen Canva ja näyttävä visuaalinen viestintä. Koulutus järjestetään verkossa 22.4. kello 17:00-20:00. Maanantaihin 20.4. mennessä ilmoittautuneet jäsenemme saavat tiistaina tarkemmat ohjeet ja linkin osallistumista varten.

Koulutukseen osallistuminen

Tarvitset osallistuaksesi älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on toimiva mikrofoni. Käytämme samanaikaisesti sovellusta tai selainta videopuheluyhteyteen ja selainta taittamiseen ja kuvankäsittelyyn Canvassa. Ennen koulutuksen alkua kannattaa luoda jo tunnukset www.canva.com -palveluun ja kokeilla alustan käyttöä itsenäisesti.

Koulutuksessa noudatetaan Vasemmistonuorten turvallisemman tilan sääntöjä.

Alustava aikataulu:

16:00-17:00 Voit liittyä videoneuvotteluun ja testata, että se toimii
17:00-17:30 Esittely ja tutustumista
17:30-18:30 Koulutuksen ensimmäinen osa
18:30-18:45 Kahvitauko
18:45-19:45 Koulutuksen toinen osa
19:45-20:15 Koulutuksen purku ja palaute

Koulutusta tukee KSL-opintokeskus.

ILMOITTAUTUMINEN

Osallistujan tiedot
Koulutus on tarkoitettu vasemmistonuorten jäsenille. Jotta voimme huolehtia osallistujien turvallisuudesta, ei-jäsenten osallistuminen on mahdollista vain erityisen hyvin perusteluin.
Kirjoita tähän sähköpostiosoite, johon voimme lähettää tarkempia tietoja koulutukseen osallistumisesta. Lomakkeella kerätyt yhteystiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita koulutuksen järjestelyihin eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin.
Kirjoita tähän puhelinnumero, johon voimme lähettää tarkempia tietoja koulutukseen osallistumisesta. Lomakkeella kerätyt yhteystiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita koulutuksen järjestelyihin eikä niiitä käytetä muihin tarkoituksiin.
Toiveet