Päätoimittajan rekrytointi

Astalo etsii päätoimittajaa!

Tämä lomake toimii hakemuksena Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ry:n jäsenlehti Astalon päätoimittajan rekrytointiin.

Tarkemman hakuselosteen löydät osoitteesta:

Suosittelemme, että kirjoitat lomakkeen tekstit ensin tekstinkäsittelyohjelmassa, ennen kuin liität ne hakulomakkeelle.

Huom! Emme voi täysin taata avoimesti jaetun lomakkeen kautta liitettyjen tiedostojen yksityisyyttä, joten otathan sen huomioon laatiessasi liitettäviä tiedostoja. Tekstikenttiin ei kuitenkaan liity vastaavaa tietoturvariskiä, joten niitä voit käyttää turvallisin mielin. Voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaamme tekstiviestillä (+358 44 019 5901) tai sähköpostitse (etela-suomi@vasemmistonuoret.fi), jolloin voimme järjestää turvallisen välitystavan hakemuksen liitteille.

Millaista osaamista sinulla on tarjota tehtävään? Miten täytät hakuselosteessa ilmoittamamme toiveet? Entä onko sinulla tarjota jotakin sellaista, mitä emme osanneet edes toivoa?
Millaista kokemusta sinulla on, jolla olisi merkitystä tehtävän hoitamisen kannalta? Kokemus voi olla kertynyt yhtä hyvin vapaaehtoistyössä, yrittäjänä, freelancerina kuin palkkatyössäkin. Tärkeintä on, että saamme käsityksen siitä mitä olet tehnyt. Toivomme, että kirjoitat tähän työkokemuksesi muodossa: tehtävä - tehtävän tai työsuhteen kesto - työsuhteen viikkotunnit
Toivomme, että vastaat kysymykseen, jos mahdollista, muodossa: Oppiala - tutkinnon taso - suoritetut opintopisteet - kuinka valmiit opintosi ovat
Liitä tähän vapaamuotoinen hakemuksesi .pdf, .doc, .docx, tai .odt -muodossa. Vapaamuotoinen hakemus on pakollinen, mutta voit toimittaa sen myös ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaamme ja sopimalla toisen toimitustavan.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Liitä tähän ansioluettelosi .pdf, .doc, .docx, tai .odt -muodossa. Ansioluettelo on pakollinen osa hakemusta, mutta voit toimittaa sen myös ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaamme ja sopimalla toisen toimitustavan.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Voit liittää tähän kohtaan haluamasi työnäytteet .pdf, .doc, .docx, tai .odt -muodossa. Huomaathan, että voit toimittaa työnäytteitä alempana myös linkkinä.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Voit liittää tähän linkin haettavan tehtävän kannalta olennaisiin esimerkkeihin aiemmasta työskentelystäsi, oli kyse sitten palkkatyöstä tai vapaamuotoisemmasta toiminnasta.

Kommentit

testi