Astalon nimikilpailu

Onko Astalo-nimi tullut tiensä päähän?

Etelä-Suomen vasemmistonuoret harkitsee jäsenlehti Astalon nimen vaihtamista. Lehden nimeä on viimeksi vaihdettu vuoden 2014 vappumarssin tapahtumien jälkimainingeissa ja sitä ennen jäsenlehti tunnettiin nimellä Glasnost (avoimuus). Monille uudemmille jäsenille Astalo-nimeen johtaneet tapahtumat ovat kuitenkin tuntemattomat.

Voit ehdottaa uutta nimeä tällä lomakkeella 17.3.2019 saakka. Voittajaehdotuksen tekijä saa palkinnoksi kaksi leffalippua KAVI:n Kino Reginaan sekä Helsingin vasemmistonuorten kangaskassin aivan painotuoreena!

Millainen on menestyvä nimi?

Nimiehdotusten toivotaan huomioivan seuraavat seikat:
1) olevan yhdistyksen arvojen ja päämäärien mukaisia,
2) viestinnällisesti toimivia ja
3) sellaisia, että niille on saatavilla verkko-osoite.

Kuinka jäsenlehden nimen valinta jatkuu tästä?

Ehdotuksista avataan neuvoa-antava äänestys jäsenille kun hallitus ja hallituksen alainen Astalo -komitea ovat käyneet nimiehdotukset läpi ja karsineet epäsoveliaat ehdotukset. Hallituksen päätöksen mukaisesti äänestyksessä yhtenä vaihtoehtona mukana on edelleen myös "Astalo".

Nimiehdotuksina ei käsitellä rasistisia, seksististisiä, sortavia tai muutoin vasemmistonuorten arvojen vastaisia ehdotuksia. Räväkkyyttä ja huumoria saa kuitenkin olla, niitä suorastaan toivotaan!
Voit esittää tässä perusteluja nimiehdotuksellesi.
Voit jättää tähän sähköpostiosoitteesi, jolloin voimme palkita voittavan ehdotuksen tekijää. Yhteystietojen jättäminen ei ole mitenkään pakollista.