ESVN:n ystävänpäivätapahtuma

Ovatko viikoittaisen jumppatunnin jälkeiset yritykset saada uusia kavereita karahtaneet kiville kerta toisensa jälkeen? Paljastuiko uudesta tuttavasta Tinderissä tai luennolla niin ärsyttäviä arvoristiriitoja, että teki mieli eristäytyä viikoksi erämaamökkiin? Miksi ihmisiin on ylipäätään niin sanoinkuvaamattoman vaikeaa tutustua!?

Näiden johdattelevien kysymysten saattelemana toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi viettämään ystävänpäivää Etelä-Suomen Vasemmistonuorten kanssa Espooseen 11.2. klo 18–22! Tapahtuma järjestetään Otarannan kerhotilassa osoitteessa Otaranta 8 B 02150 Espoo.

Tapahtumassa luvassa uusien ja vanhojen tovereiden tapaamista ja tutustumista rentojen, hauskojen aktiviteettien merkeissä. Lisäksi kuulemme eduskuntavaaleista ja askartelemme yhdessä ystävänpäiväkortteja. Tilaisuudessa mahdollisuus myös lautapelien pelailuun. Luvassa myös tietovisa, jonka voittajille luvassa hauskaa, toverustuttavaa aktiviteettia vielä illanistujaisten jälkeenkin!

Tule mukaan ja tuo kaveritkin - tai sosiaalisen elämän puutetta harmitellut Vanu-henkinen naapurisi!

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Myös matkat korvataan HSL:än AB-vyöhykkeiden ulkopuolelta saapuville.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka käydään yhteisesti läpi tapahtuman alussa. Tilaisuudessa kaksi häirintäyhdyshenkilöä.

 
1 Start 2 Complete
Tutustumisohjelmassa on kevyehköjä kysymyksiä, jotka auttavat tutustumaan keskustelukumppanin ajatuksiin. Tarkoituksena tutustuttaa niin uusiin kuin vanhoihin tuttuihin entistä paremmin.