Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmoittaudu ehdolle Vasemmistonuorten varapuheenjohtajaksi

TÄYTTÖOHJEET

huom. Ilmoittautuminen puheenjohtajaehdokkaaksi jäsenäänestykseen ja keskusjärjestön tiedotukseen on päättynyt. Täytä lomake mikäli olet asettumassa ehdolle varapuheenjohtajaksi.

Täytä tämä lomake, jos olet asettumassa ehdolle Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi ja/tai Vasemmistonuorten 31. sääntömääräisessa liittokokouksessa Uudessakaupungissa 5.-7.11.2021. Ehdolle asettuminen on mahdollista aina itse liittokokoukseen asti, mutta tällä lomakkeella ilmoittautumalla voit varmistaa, että saat saman keskusjärjestön tarjoaman järjestöllisen näkyvyyden kuin muutkin ehdokkaat.

Puheenjohtajaehdokkaan tulee ilmoittautua tällä lomakkeella, jotta häntä on mahdollista äänestää sähköisessä jäsenäänestyksessä. Lomake sulkeutuu puheenjohtajaehdokkaille 8.8.2021 klo 23.59.

Varapuheenjohtajaehdokkaiden ilmoittautuminen (keskusjärjestön tiedotukseen) päättyy kuukautta myöhemmin. Lomake sulkeutuu varapuheenjohtajaehdokkaille 12.9.2021 klo 23.59. Jos haet sekä puheenjohtajaksi että varapuheenjohtajaksi, ilmoittaudu 8.8. mennessä.

Pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä ja ne on tarkoitettu kaikkien täytettäväksi. Puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaiden esittelyt hoidetaan vielä liittokokouksen opaskirjan eli käsikassaran yhteydessä erikseen.

Rastittamalla useamman vaihtoehdon voit hakea useampaan tehtävään, jolloin oletuksena on, että haluat ensisijaisesti yhteen ja sen valinnan jälkeen olet mahdollisesti käytettävissä muihin, järjestyksessä puheenjohtaja-varapuheenjohtaja.

Lisätiedot:
Henrik Jaakkola
pääsihteeri
+358 45 644 7880
henrik@vasemmistonuoret.fi