Eduskuntavaalit 2023

Ilmoittaudu Vasemmistonuorten ja/tai Vasemmisto-opiskelijoiden eduskuntavaaliehdokkaaksi!

Täytä tämä lomake, jos olet ehdolla eduskuntavaaleissa 2023 ja haluat mukaan Vasemmistonuorten ja Vasemmisto-opiskelijoiden sisäisiin viestintäkanaviin eduskuntavaaliehdokkaille ja kampanjapäälliköille, olet kiinnostunut näkymään järjestöjen vaaliviestinnässä tai kiinnostunut saamaan viestinnällistä, rahallista tai kampanjointiin liittyvä tukea.

Lomake on tarkoitettu eduskuntavaaliehdokkaille, ehdokasehdokkaille, jotka odottavat ehdokkuutensa vahvistamista ja ehdokkaiden kampanjapäälliköille. Jos olet kiinnostunut vaalityön tekemisestä, mutta et ole ehdolla, tule mukaan Vasemmistonuorten vaalityöryhmään! Linkki työryhmäilmoittautumiseen: https://extra.vanu.fi/eduskuntavaalityoryhma2023

HUOM! Tämä lomake ei välitä tietoja eteenpäin. Mikäli olet kiinnostunut ehdokkuudesta, mutta et ole ilmoittautunut ehdokasehdokkaaksi, olethan suoraan yhteydessä puolueeseen.

Vastaamalla kyllä kohtaan “minut saa sisällyttää Vasemmistonuorten ja Vasemmisto-opiskelijoiden vaaliviestintään” annat luvan nimesi ja kuvasi käyttöön järjestöjen ulkoisessa vaaliviestinnässä.
Vasemmistonuoret ja Vasemmisto-opiskelijat myöntävät vaalitukea lähtökohtaisesti ehdokkaille, jotka ovat järjestön jäseniä ja julkisesti sen ehdokkaita.

Lisätietoja:
pinja@vasemmistonuoret.fi
paasihteeri@vasemmisto-opiskelijat.fi

Ilmoittaudu lomakkeen kautta vain, jos ehdokkuutesi on varmistunut tai jos olet ehdokasehdokkaana.
Voit valita myös molemmat / Du kan också välja båda / You can choose both options
Millaisia taitoja, tietoja tai kontakteja sinulla on, jota voisit jakaa Vasemmistonuorille? | Vad har du för färdigheter, kunskaper eller kontaker som du kunde dela med Vänsterunga? | What kind of skills, knowledge or contacts do you have that you could share with The Left Youth?
Olisiko vielä ideoita tai toiveita eduskuntavaaleihin/kampanjointiin liittyen?