Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Eduskuntavaalit 2023

Ilmoittaudu Vasemmistonuorten ja/tai Vasemmisto-opiskelijoiden eduskuntavaaliehdokkaaksi!

Täytä tämä lomake, jos olet ehdolla eduskuntavaaleissa 2023 ja haluat mukaan Vasemmistonuorten ja Vasemmisto-opiskelijoiden sisäisiin viestintäkanaviin eduskuntavaaliehdokkaille ja kampanjapäälliköille, olet kiinnostunut näkymään järjestöjen vaaliviestinnässä tai kiinnostunut saamaan viestinnällistä, rahallista tai kampanjointiin liittyvä tukea.

Lomake on tarkoitettu eduskuntavaaliehdokkaille, ehdokasehdokkaille, jotka odottavat ehdokkuutensa vahvistamista ja ehdokkaiden kampanjapäälliköille. Jos olet kiinnostunut vaalityön tekemisestä, mutta et ole ehdolla, tule mukaan Vasemmistonuorten vaalityöryhmään! Linkki työryhmäilmoittautumiseen: https://extra.vanu.fi/eduskuntavaalityoryhma2023

HUOM! Tämä lomake ei välitä tietoja eteenpäin. Mikäli olet kiinnostunut ehdokkuudesta, mutta et ole ilmoittautunut ehdokasehdokkaaksi, olethan suoraan yhteydessä puolueeseen.

Vastaamalla kyllä kohtaan “minut saa sisällyttää Vasemmistonuorten ja Vasemmisto-opiskelijoiden vaaliviestintään” annat luvan nimesi ja kuvasi käyttöön järjestöjen ulkoisessa vaaliviestinnässä.
Vasemmistonuoret ja Vasemmisto-opiskelijat myöntävät vaalitukea lähtökohtaisesti ehdokkaille, jotka ovat järjestön jäseniä ja julkisesti sen ehdokkaita.

Lisätietoja:
pinja@vasemmistonuoret.fi
paasihteeri@vasemmisto-opiskelijat.fi