Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmoittaudu Sinun täytyy astua johtoon - kurssille 2018

Sinun täytyy astua johtoon -kurssilla 9.-11.11.2018 pääkaupunkiseudulla polkaistaan käyntiin jaostokauden toinen osio, jossa opitaan keinoja levittää poliittista sanomaa laajemmalle oman jaoston ulkopuolelle – niin muille Vasemmistonuorten jäsenille kuin järjestön ulkopuolellekin. Koulutus on erityisesti tarkoitettu jaostojen ja työryhmien jäsenille ja toivommekin kaikkien mahdollisuuksien mukaan osallistuvan tähän viikonloppuun. Kurssille voivat tilan puitteissa tulla myös muut kiinnostuneet. Kurssilla opitaan kouluttamaan vertaisryhmiä, suunnitellaan vanun kesäleirin ohjelmaa, harjoitellaan esiintymistä, perehdytään suoran toiminnan taktiikoihin ja muotoillaan valmiiksi kirjalliseen muotoon jaostojen ja työryhmien viestintää lopputoimikauden ajalle.

Osallistuminen on ilmaista ja kotimaan matkakulut yhteiskuljetukselle Helsingin keskustaan korvataan halvimmalla julkisella kulkuvälineellä. Myös majoittuminen ja ruokailut ovat kurssilaisille maksuttomia. Kurssille mahtuu 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta jäsentä.

Lisätiedot: Järjestö- ja nuorisokoordinaattori Arto Leinonen, 045 662 8206, arto@vasemmistonuoret.fi .

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse tarkempaa tietoa kurssista. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruuttamattomista ja 27.10. jälkeen tulleista peruutuksista (joista ei toimiteta lääkärintodistusta) perimme 10€ maksun jo koituneista kuluista.