Varoitusviesti

Tämä lomake on suljettu

Ilmoittaudu Opi toteuttamaan tapahtuma -kurssille

Haluatko oppia onnistuneen tapahtuman järjestämisestä JA päästä suunnittelemaan Vasemmistonuorten kesäleiriä 2022?
Ilmoittaudu mukaan Opi toteuttamaan tapahtuma -kurssille! Ilmoittautuminen on auki 1.5. asti!

Kurssilla opiskelemme onnistuneen tapahtuman järjestämistä. Kurssi on käytännönläheinen, sillä kurssin aikana suunnittelemme ohjelmaa Vasemmistonuorten kesäleirille 2022. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan kesäleirin sisältöön ja toteutukseen. Työpajoissa opittuja taitoja voi soveltaa kaikenlaisiin ja kaiken kokoisiin tapahtumiin Vasemmistonuorten toiminnassa ja sen ulkopuolella. Voit osallistua tälle kurssille, vaikket pystyisi osallistumaan kesäleirille.

Tapaamme kurssin aikana etänä Zoomin välityksellä ja teemme retken kesäleirin tapahtumapaikalle Keski-Suomeen. Tarkemmat tiedot retkeen liittyen sovitaan yhdessä kurssilaisten kesken.

Tapaamiset

  • 3.5. klo 18-20 Koulutus tapahtumatuotannosta, järjestetään Zoomissa (huom! päivämäärä muutunut)
  • 10.5. klo 18-20 Teoriasta käytäntöön -tapaaminen, jossa aloitetaan Kesäleirille sijoittuvan tapahtuman suunnittelu, järjestetään Zoomissa 
  • 14.-15.5. Koulutus- ja suunnittelutapaaminen Keski-Suomessa, teemme myös retken kesäleiripaikalle.Tarkemmat tiedot lähetetään kurssille ilmoittautuneille
  • Toukokuun loppu, suunnittelukokous Kesäleirille tulevien kurssilaisten kanssa Zoomissa (tarkka aika sovitaan yhdessä)

Opi toteuttamaan tapahtuma -kurssille osallistujat saavat alennusta Vasemmistonuorten kesäleirin osallistumismaksusta. Kesäleirille osallistuminen ei ole pakollista tapahtumatuotannon kurssille osallistumista varten. Vasemmistonuorten kesäleiri järjestetään 6.-11.6.2022 ja ilmoittautuminen avataan huhtikuun aikana.